Учасники семінару отримали практичні рекомендації з безпечної експлуатації ліфтів та обслуговування посудин, що працюють під тиском

2 роки ago admin 0

На базі ТзОВ «Закарпатський навчальний центр підготовки і перепідготовки кадрів» відбувся семінар-навчання з посадовими особами КНП «Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги», ТОВ «Медичний центр «Діамед», ТОВ «Санаторій «Акватермал-22», ДП «Хустське ЛДГ» на тему: «Вимоги безпеки працівників під час експлуатації та обслуговування  ліфтів та посудин, що працюють під тиском».

Модератором цього заходу  виступило Управління Держпраці у Закарпатській області. Головний державний інспектор Управління Ігор Кос розглянув з учасниками зібрання  питання, пов’ язані зі створенням безпечних умов праці у суб’єктів господарювання під час експлуатації вказаного устатковання та мінімізації ризиків виникнення нещасних випадків на виробництві.

Також йшлося і про організаційні заходи, спрямовані на запобігання виникненню виробничого травматизму, забезпечення належного моніторингу за технічним станом обладнання, заборону експлуатації несправного обладнання, забезпечення ефективної роботи технічних служб при обслуговуванні та ремонті  устатковання тощо.