Про законодавчі нововведення та проблемні ситуації мовилося на зустрічі в Ужгородській РВА

2 роки ago admin 0

Про новації у трудовому законодавстві на період воєнного часу говорили сьогодні головні державні інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області Маріанна Гукс, Артур Сумара і Зорян Берник під час зустрічі із заступником начальника Ужгородської районної військової адміністрації Віталієм Дупином та іншими  працівниками РВА.

Насамперед фахівці Управління роз’яснили ті законодавчі нововведення, які стосувалися  оплати праці, звільнення працівників, надання відпусток у в умовах воєнного часу.

Також учасники зустрічі обговорили проблемні ситуації, які найчастіше виникають при переїзді та реєстрації релокованих підприємств.

 

Як повідомила Маріанна Гукс, від початку воєнної агресії російської федерації Держпраці зупинила проведення інспектувань та зосередила свою увагу на інформаційно-консультаційній роботі,  наданні правових рекомендацій роботодавцям і їх найманим  працівникам. Реалізація цього проєкту підтвердила свою ефективність. На сьогодні  понад 1000 суб’єктів господарської діяльності вже скористалися фаховою підтримкою спеціалістів Управління.

 

Водночас  у зв’язку  з продовженням воєнних дій Держпраці прийняла рішення розширити сфери надання консультаційної підтримки на всіх суб’єктів господарювання, що продовжують свою діяльність в умовах війни.

Резюмуючи сказане, представники Управління Держпраці краю зауважили, що  роботодавці, котрі займаються господарською діяльністю на території Ужгородського району, зможуть отримати консультації з різних питань.

 

Отримати роз’яснення можна за допомогою таких засобів комунікації:

 

-адреса: 88000 м.Ужгород, вул. Минайська, 16 (4 поверх);

 

– телефон: (312) 67-12-42; +38(095) 469 08 95; факс : 2-08-03

 

– електронна пошта: uzdsp@ukr.net

Нажмите здесь, чтобы быстро ответить