На базі Щаульського лісництва ДП «Рахівське ЛДГ» відновлюють кімнати для відпочинку

2 роки ago admin 0

2-і просторі кімнати, 8 повноцінних спальних місць, кухня та сучасна душова кімната. Так наразі виглядають відновлені кімнати для відпочинку. Лісівники наголошують, ремонтні роботи ще тривають, проте, вже на етапі завершення:

«Намагаємося поступово відновлювати та осучаснювати кімнати відпочинку у всіх наших лісництвах. Тим більше, в теперішніх реаліях життя, це дуже необхідно: маємо змогу приймати та розміщувати переселенців з усіх куточків України та забезпечити їх комфортними умовами проживання»,- зазначає директор «Рахівського ЛДГ» Василь Шемота

Відновлення кімнат на другому поверсі Щаульського лісництва розпочали ще восени 2021-го року. За цей час тут вдалось змінити вікна, двері, оновити підлогу та провести зовнішні ремонтні роботи:

«До цього часу тут було занедбане горище. І менше, ніж за рік ми відбудували тут повноцінні кімнати для відпочинку. Зробили все якісно та своїми силами»,- додає лісничий Щаульського лісництва Олександр Бойчук.

Керівництво Рахівського лісодослідного господарства приділяє велику увагу розвитку інфраструктури та забезпечує своїх працівників належними умовами праці.

2-і просторі кімнати, 8 повноцінних спальних місць, кухня та сучасна душова кімната. Так наразі виглядають відновлені кімнати для відпочинку. Лісівники наголошують, ремонтні роботи ще тривають, проте, […]