На семінарі у Виноградові з’ясовували, як правильно та оперативно вирішувати питання щодо застосування законодавства про працю в умовах війни

2 роки ago admin 0

У приміщенні Виноградівської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості у межах налагодженої  співпраці відбувся  семінар-навчання  для фахівців районної філії, який провели головні державні інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області Сергій Гриценко та Михайло Джумеля.

Мета цього заходу – поінформувати та роз’яснити  основні зміни, запроваджені останнім часом до трудового законодавства, насамперед в частині  організації трудових відносин в умовах воєнного стану.

Учасники семінару розглянули деякі питання щодо оформлення кадрових документів стосовно мобілізації працівників, призупинення дії трудового договору під час воєнного стану та інші.

Також  присутні обговорили, як правильно оформляти на роботу переселенців, якщо вони і досі залишаються офіційно працевлаштованими, але трудова книжка залишилась на підприємстві у зоні бойових дій; як формувати та надсилати кадрові документи в умовах воєнного часу, призупинення дії трудового договору під час воєнного стану та інші.