Міжнародна організація праці підтримує громадян України

2 роки ago admin 0

15 березня 2022р. відбулася онлайн зустріч керівника Державної служби України з питань праці Ігоря Дегнери з менеджером Проєкту Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» Жолтом Дудашем.

 

У цей складний для нашої країни час Держпраці спільно з представниками проекту Міжнародної організації праці обговорили можливі шляхи допомоги українським громадянам, які вимушені залишити своє місце проживання і переїжджають до інших областей або за межі України, та запобігання можливих ризиків.

Зокрема, окрему увагу було приділено проблемі торгівлі людьми та обговорено ключові можливі точки взаємодії, пов’язані з інформуванням наших громадян про цю проблему та шляхів убезпечення їх від можливих ризиків, практичні можливості залученості інспекторів праці, у тому числі країн Європейського союзу, до спільної роботи.

Держпраці не припиняє свою роботу, на сьогодні вона зосереджена на інформаційній та консультативній підтримці українських працівників та роботодавців.

Нагадаємо, що продовжує свою роботу сервіс “інтерактивний інспектор”. Скористатися цією функцією ви можете за посиланням або на сторінці Держпраці у Фейсбук.

За матеріалами: Держпраці