Закарпатським рятувальникам розповіли про електронне декларування

2 роки ago admin 0

18 січня з уповноваженими особами за напрямком запобігання корупції в підпорядкованих підрозділах Головного управління ДСНС України в Закарпатській області було проведено заняття щодо роз’яснень НАЗК стосовно заходів фінансового контроль (подання декларацій, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунку тощо).

Під час заходу начальник сектору з питань запобігання та виявлення корупції Костянтин Лагойко роз’яснив суб’єктам декларування найбільш поширені питання, які виникають при заповненні е-декларацій.  Зокрема, увагу присутніх звернули на зміни, які вступили в дію з 1 грудня 2021 року, та які необхідно враховувати при заповненні декларацій.

Також рятувальникам було роз’яснено питання, щодо здійснення додаткових заходів фінансового контролю, а саме – інформування Національного агентства з питань запобігання корупції про відкриття валютного рахунку в установі банку-нерезидента, хто має подавати, коли, та в яких випадках вони подаються.

Насамкінець, особовому складу надали інформацію про можливі наслідки невиконання Закону України «Про запобігання корупції».

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

DSC04461 копия.jpgDSC04456 копия.jpg

DSC04472 копия.jpg