В Аварійно-рятувальному загоні відзначили 16-у річницю його створення

2 роки ago admin 0

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення сьогодні святкує своє 16-річчя. Його бійці готові рятувати людей на воді, на землі та високо в горах: під час підтоплень, буревіїв, пригод у гірській місцевості, виявлення вибухонебезпечних предметів, скоєння дорожньо-транспортних пригод тощо.

Під час урочистостей, що відбулися на території загону, перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Закарпатській області Володимир Ціцей привітав бійців зі святом та подякував рятувальникам за відповідальне ставлення до своїх обов’язків, сумлінну самовіддану роботу та побажав усім добра, злагоди й оптимізму, творчої наснаги та великих успіхів у нелегкій, але такій потрібній праці.

Не залишилися осторонь святкувань і почесні гості. Так, мер Ужгорода Богдан Андріїв виступив із вітальним словом і вручив найкращим співробітникам грамоти від міської ради. Так само присутніх привітав голова Ужгородської РДА Радіон Кіштулинець. Крім цього, бійці загону отримали відомчі нагороди Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

DSCF5027.JPGDSCF5023.JPG

DSCF5079.JPGDSCF5094.JPG

DSCF5204.JPGDSCF5245.JPG

DSCF5144.JPGDSCF5032.JPG