На Закарпатті перевіряли реакцію водіїв на сирени та спецсигнали

2 роки ago admin 0

В рамках другого етапу Глобального тижня безпеки дорожнього руху рятувальники Мукачівського району спільно з патрульною поліцією провели операцію «Маячок». Вона покликана перевірити, як водії транспортних засобів надають перевагу в русі автомобілям екстрених служб з увімкненими сиренами та проблисковими маячками.

Цього разу заходи відбувалися в м. Мукачево та населених пунктах В.Ворота та Н. Ворота Мукачівського району. Оперативно-рятувальні автомобілі з увімкненими спецсигналами рухалия по вулицях населених пунктів, а за ними слідували екіпажі патрульної поліції.  Як показали рейди, під час слідування спецавтомобілів більшість водіїв поступалася дорогою, проте були і такі, що їх ігнорували, продовжуючи свій рух без змін. По факту виявлених порушень правил дорожнього руху даним автомобілістам-порушникам довелося спілкуватися з патрульними поліцейськими.

Подібні спільні відпрацювання і надалі будуть проводитися на території області, аби періодично нагадувати водіям про важливість дотримання правил дорожнього руху, особливо у частині перешкоджання руху автомобілів екстрених служб.

IMG-3f3758ab2f4662d656e4ea8219112628-V.jpg   IMG-3aa12dae41342a6920b2f57033f9e031-V.jpg

 

ГУ ДСНС України у Закарпатській області