З працівниками Тячівської поліклініки – про охорону праці у закладах охорони здоров’я

2 роки ago admin 0

Головний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Закарпатській області Розалія Федоришин провела  тематичну зустріч з питань  охорони праці з керівництвом та відповідальною посадовою особою КНП «Тячівська консультативна поліклініка».

Враховуючи той факт, що в області останнім часом ускладнилась епідеміологічна ситуація щодо захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, тому  у першу чергу фахівець Управління Держпраці акцентувала увагу співбесідників на важливості забезпечити медперсонал у повній мірі засобами індивідуального захисту, а також  на необхідності використання ЗІЗ під час роботи медиків.

На зустрічі також йшлося про стан охорони праці у медичному закладі загалом. Розалія Федоришин нагадала присутнім основні вимоги з охорони праці  на об’єктах підвищеної небезпеки у закладах охорони здоров’я, правила безпечної експлуатації кисневих балонів, надала консультативну допомогу з підготовки відповідної документації, а також рекомендувала проводити своєчасний перегляд виробничих факторів, що можуть несприятливо впливати на стан здоров’я медпрацівників.