Офіційно: Вікторія Білоусова – керівник Закарпатського ОУЛМГ

2 роки ago admin 0
Сьогодні в Закарпатському ОУЛМГ відбулось офіційне представлення нового керівника управління. Представити та привітати новоспеченого начальника доручили першому заступнику Голови Держлісагентства України – Віталію Пуню:
💬«Від себе особисто та керівництва Держлісагентства України хочемо привітати Вікторію Євгеніївну з такою важливою посадою. Бажаємо успіху та наснаги. Це – новий виклик. Ми впевнені, що Ви це випробування пройдете та належним чином будете представляти лісову галузь Закарпаття!», – зазначив Віталій Пунь.
Офіційне представлення Вікторії Білоусової відбулось за участі народних депутатів політичної партії «Слуга Народу»- Миколи Тищенка, Михайла Лаби, Ігоря Кривошеєва, заступника Закарпатської ОДА Петра Добромільського та директорів усіх лісгоспів Закарпаття.
В свою чергу, Вікторія Білоусова подякувала всім за підтримку та відзначила, що бути керівником лісової галузі Закарпаття – неабияка честь:
 «Хочу висловити велику вдячність Юрію Віталійовичу та Держлісагентству України за те, що довірили мені таку важливу місію – очолювати лісову галузь Закарпаття. Для мене, це велика відповідальність!
Хочу запевнити, що докладу максимальних зусиль, як професійних, так і організаторських, аби наше Закарпатське управління лісомисливського господарства було найпоказовішим для всієї України: для цього у нас є всі можливості та ресурси.
Мене, як керівника управління та всю нашу лісівничу команду Закарпаття чекає складна і серйозна робота, але завдяки професійному підходу та налагодженій співпраці з колективом, ми справимось зі всіма завданнями»,- запевнила керівник Закарпатського ОУЛМГ Вікторія Білоусова.

Сьогодні в Закарпатському ОУЛМГ відбулось офіційне представлення нового керівника управління. Представити та привітати новоспеченого начальника доручили першому заступнику Голови Держлісагентства України – Віталію Пуню: «Від себе […]