«Подаруй дитині чисте повітря»: закарпатські лісівники долучились до важливої справи

2 роки ago admin 0
За ініціативи адміністрації та лікарів Мукачівської обласної дитячої лікарні та за участі лісівників ДП «Мукачівське ЛГ» відбулась екологічна акція «Подаруй дитині чисте повітря».
На території обласного дитячого медичного закладу лікарі разом з лісівниками висадили майже пів сотні дерев сосни звичайної. Відомо, що саме хвойні дерева є хорошими натуральними очисниками: сосна добре поглинає вуглекислий газ і утримує вуглець. А ще кажуть, що дерево сосни слугує найкращим дезінфектором для повітря.
Лікарі зазначають, такі акції є дуже важливими, адже тут в пріоритеті – здоров’я дітей: на території таких спеціалізованих медичних установ повинно бути якомога більше хвойних дерев, аби малюки мали змогу дихати чистим повітрям.
Висловлюємо велику подяку всім медикам, адміністрації Мукачівської обласної дитячої лікарні та нашим лісівникам, які спільними зусиллями зробили важливу та корисну справу!

За ініціативи адміністрації та лікарів Мукачівської обласної дитячої лікарні та за участі лісівників ДП «Мукачівське ЛГ» відбулась екологічна акція «Подаруй дитині чисте повітря». На території обласного […]