Чисте довкілля – чисте сумління: лісівники продовжують організовувати акції із прибирання сміття у лісах

3 роки ago admin 0
За дорученням керівника Ужгородського лісового господарства Володимира Зварича лісівники провели велике прибирання, яке приурочили до всесвітньої екологічної акції «World Cleanup Day»:
 «Нема таких людей, які б не дивувалися та обурювалися через засмічення лісів, лісосмуг, узбіч трас та доріг масивними заторами побутового та будівельного сміття. Купи пластику всіх видів, скло, бляшанки та інший усілякий непотріб. Сьогодні весь світ, мільйони людей приєднуються до прибирання. Однак ми лісівники такі акції проводимо чи не щотижня, а деякі лісничі і два рази у тиждень», – зазначив керівник Ужгородського лісництва Володимир Зварич.
Центральною локацією у межах всесвітньої акції «World Cleanup Day» Ужгородського лісового господарства стали ліси Кам’яницького лісництва.
Лісничий Олександр Турянчич спільно із колективом та представниками Оноківською ТГ, зокрема адміністрації громади та старости села Кам’яниця Наталії Куцин, старшокласниками Кам’яницької ЗОШ, вчителями збирали сміття у лісах.
Загалом лісівники та школярі винесли із лісового масиву понад 50 великих мішків із сміттям

За дорученням керівника Ужгородського лісового господарства Володимира Зварича лісівники провели велике прибирання, яке приурочили до всесвітньої екологічної акції «World Cleanup Day»:  «Нема таких людей, які б […]