Мукачівські надзвичайники розповідали студентам коледжу про безпеку у гуртожитку

3 роки ago admin 0

9 вересня фахівці Мукачівського районного управління ДСНС Закарпаття провели практичні тренування з питань пожежної безпеки у рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Учасниками заходу стали 125 студентів та викладацький склад Мукачівського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Майбутнім фахівцям агропромислової та природоохоронної галузей, які проживають у гуртожитку фахівці-рятувальники розповіли про безпеку під час проживання. Зокрема підлітки дізнались про найпоширеніші пожежі під час осінньо-зимового періоду, дії на випадок виникнення загорання у житлових приміщеннях, алгоритм евакуації під час задимлення чи пожежі. Також надзвичайники  розповіли про безпечне користування електроприладами та експлуатації електромережі.

Після проведення лекції, на подвір’ї гуртожитку на студентів та викладачів вже чекав пожежний автомобіль. Рятувальники розповіли та показали спорядження та обладнання яким користуються під час своєї професійної діяльності та відповіли на запитання які цікавили підлітків.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

IMG-30f90e22764a81f44d8aa29fb6061503-V копия.jpgIMG-c131f620ea5b6df631cb5233b7768d41-V копия.jpg