«Боротьба з «чорними» лісорубами, паліями та оперативне реагування на правопорушення» : Держлісагентство України презентувало новий Telegram-бот

3 роки ago admin 0
  Сьогодні, 8 вересня, відбулась презентація від Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, а також Державного агентства лісових ресурсів України Telegram-бота лісової галузі, за допомогою якого українці зможуть інформувати держоргани про “чорних” лісорубів, пожежі та незаконне полювання.
За допомогою такого чат-бота, українці зможуть повідомити держоргани про незаконні рубки, браконьєрство, пожежі, висловити можливі зауваження щодо невиконання умов аукціонних договорів постачання лісопродуктів та сформувати інформаційний запит.
Варто зазначити, що відповідь на ваше звернення, чи запитання може прийти не миттєво, але не варто турбуватись, адже система автоматично сформує повідомлення, проінформувавши адміністраторів боту, які врегулюють цю ситуацію.
Завдяки тому, що Україна зі швидкими темпами переходить на сторону діджиталізації, такі сервіси ще на крок зближують кожного громадянина України з лісовою галуззю.
Чому це важливо?
Раніше, аби повідомити про якусь проблему, правопорушення, або ж подати пропозицію, потрібно було телефонувати на «гарячу лінію», де запит оброблявся через декількох людей, а це займало чимало часу. З Telegram-ботом все простіше: зафіксував подію, подав повідомлення, отримав відповідь.
Скористатись Telegram-ботом можна тут:

  Сьогодні, 8 вересня, відбулась презентація від Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, а також Державного агентства лісових ресурсів України Telegram-бота лісової галузі, за допомогою […]