Рятувальники проводять роз’яснювальну роботу серед населення, яке проживає поблизу лісових масивів та полюбляє відпочивати на природі

3 роки ago admin 0

Аби попередити виникнення пожеж в екосистемах сьогодні, 20 серпня, рахівські рятувальники провели профілактичний рейд серед жителів м. Рахів.

Спілкуючись з перехожими, учасники рейду наголошували, що найчастіше причиною виникнення загорянь у природних екосистемах є людська недбалість і необережність. Отож в черговий раз нагадали правила безпечного відпочинку на природі та застерігали від розведення багаття в лісах. Окремо увага громадян акцентувалася на забороні спалювання сухостою. Рятувальники зауважили, що не заперечують проти відпочинку на лоні природи, однак він повинен виключати будь-яку загрозу виникнення пожеж.

На згадку про зустріч, кожен співрозмовник отримав листівки із застереженнями.

Напередодні аналогічну просвітницьку роботу серед селян с. Стройне Свалявської територіальної громади провели й мукачівські надзвичайники спільно з представниками місцевого самоврядування. Наголошувалося на питаннях щодо забезпечення пожежної безпеки поблизу лісових масивів. Також зверталася увага на недопущенні дитячих пустощів з вогнем. Окремо вогнеборці нагадали співрозмовникам як правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння.

 

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

Еко 1 знак.jpgЕко 2 знак.jpg

Еко 3 знак.jpgЕко 5 знак.jpg