В Закарпатському ОУЛМГ призначено т.в.о начальника. Ним став Ярослав Гоголюк

3 роки ago admin 0

Згідно з наказом Державного агентства лісових ресурсів України від 7 липня 2021 року №333-К покладено тимчасове виконання обов’язків начальника Закарпатського ОУЛМГ на Ярослава Гоголюка, який обіймає посаду завідувача сектором внутрішнього аудиту управління.

Сьогодні відбулася зустріч голови Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова з новопризначеним начальником, а також із керівниками підрозділів управління лісового та мисливського господарства Закарпаття. Під час розмови Анатолій Полосков наголосив на ключових завданнях, які зараз стоять перед галуззю і на важливості їх реалізації. Також голова ОДА побажав новому керівнику успіхів та наснаги у роботі та реалізації дієвих першочергових кроків.

«На Закарпатті ліси  – більша частина території, тому ми повинні розуміти ступінь відповідальності за лісове господарство. Говорити про те, що відбувалося і накручувалося довкола призначення  нового керівника ми не будемо, адже це усе плітки, що не заслуговують нашої уваги. Зауважу що це все відбувалося за межами Закарпатської ОДА. Нам важливо аби колектив працював на результат. Так у галузі наразі ситуація не найкраща, але я вірю що з Ярославом Ярославовичем ми виправимо її. Зараз новий керівник має завдання відпрацювати своє бачення перших кроків на посаді. Завдання складне, але я вірю, що результат буде дієвим.  Ми повинні відкласти політику і займатися лісовим господарством», – зазначив під час виступу Анатолій Полосков.

Згідно з наказом Державного агентства лісових ресурсів України від 7 липня 2021 року №333-К покладено тимчасове виконання обов’язків начальника Закарпатського ОУЛМГ на Ярослава Гоголюка, який обіймає […]