Літні канікули під грифом «Безпечно!»(+фото)

3 роки ago admin 0

Літні канікули не привід для того, аби забувати про безпеку. Тож двері пожежно-рятувальних підрозділів відкриті для шкільних екскурсій. Сьогодні, 7 червня, одразу дві екскурсійні групи із  ЗОШ І-ІІІ ст. № 20 – ліцею «Лідер» гостювали у вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.  Понад два десятки другокласників оглянули пожежну техніку й спробували себе в ролі вогнеборців.

Під час екскурсії в частині влаштували навчальну тривогу, щоб діти побачили, як черговий караул збирається й виїжджає на ліквідацію загорання. Далі вогнеборці показали школярам “начиння” пожежного автомобіля й розповіли про призначення кожного виду спорядження. Учні мали можливість пустити воду з пожежного ствола та приміряти бойовий одяг співробітників ДСНС.

Ну і звісно ж, куди без правил пожежної безпеки від вогнеборців… Фахівці ДСНС відповідали на запитання допитливих школярів щодо своєї роботи. Дітлахів цікавило що таке гідравлічний інструмент, як можна загасити пожежу вогнегасником та скільки часу потрібно для того, аби ліквідувати пожежу.

Підсумком стало щире «Дякую!» від школярів та педагогів.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

ФОТОАЛЬБОМ

DSC_0235 копия.jpgDSC_0196 копия.jpg

DSC_0341 копия.jpgDSC_0148 копия.jpg

DSC_0132 копия.jpgDSC_0291 копия.jpg

DSC_0299 копия.jpgDSC_0313 копия.jpg

DSC_0208 копия.jpg