Начальник Закарпатського ОУЛМГ зустрівся із підприємцями Рахівщини

3 роки ago admin 0

Сьогодні у Рахові відбулася робоча зустріч начальника Закарпатського ОУЛМГ Віктора Яковця із підприємцями Рахівщини, які займаються лісозаготівлею та лісопереробкою. Основне питання, яке обговорили під час зустрічі – виконання договорів купівлі-продажу необробленої деревини.

На зустрічі були присутні більше трьох десятків місцевих підприємців, а також представники місцевого самоврядування, зокрема голова Рахівської ОТГ Віктор Медвідь та голова Богданської громади Степан Мільчевич. Останні наголосили, що деревообробні підприємці – основні платники податків до місцевих бюджетів, тому сторони зацікавлені у налагодженні співпраці в лісовій галузі. Натомість Віктор Яковець спільно з директором Рахівського ЛДГ Василем Шемотою наголосили, що усі аукціони з відпуску деревини проводяться відкрито, згідно законодавства – за допомогою електронних майданчиків і участь у торгах мають змогу взяти усі бажаючі підприємці.

Також Віктор Яковець дав доручення вжити заходів щодо покращення доступу споживачів до наявних лісосировинних ресурсів шляхом широкого інформування учасників ринку про заплановані торги. Під час зустрічі також йшлося про  розробку програмного продукту, який дозволить забезпечити подальшу якісну  комунікацію громадскості з органами державної влади, підприємствами, установами та організаціями в сфері лісового господарства.

Сьогодні у Рахові відбулася робоча зустріч начальника Закарпатського ОУЛМГ Віктора Яковця із підприємцями Рахівщини, які займаються лісозаготівлею та лісопереробкою. Основне питання, яке обговорили під час зустрічі […]