Суд виніс виправдувальний вирок у справі щодо стрілянини в м. Мукачеві

3 роки ago admin 0


06 травня 2021 року  Мукачівським міськрайонний судом оголошено вирок у кримінальному провадженні по обвинуваченню громадян Г. та Ш.  у вчиненні замаху на вбивство громадянина П.

Дана справа стосувалася події, яка мала місце 07 лютого 2020 року по вул. Сеченова в м. Мукачево,  а саме стрільби по автомобілях, в ході якої двоє осіб отримали вогнепальні поранення.

Під час  судового розгляду стороною обвинувачення не надано суду жодних доказів причетності обвинувачених до інкримінованого їм злочину.

З досліджених доказів навпаки вбачається, що громадяни Г. та Ш. до вчинення замаху на вбивство П. не причетні, стороною обвинувачення не наведено мотиву злочину. При цьому, самі потерпілі із відповідними заявами в правоохоронні органи не зверталися, до суду не з′являлися, жодних показів щодо вчинення відносно них замаху не надавали.

Фактично, висунуте Г. та Ш. обвинувачення ґрунтувалося тільки на припущеннях прокурора, які відповідно до закону не можуть прийматися до уваги судом. В зв′язку з чим, обвинувачені Г. та Ш. були визнані судом невинуватими і виправдані через недоведеність їх вини.

 

 

                                               Прес служба Мукачівського міськрайонного суду