Закарпатські лісівники та рятувальники вчилися спільно діяти в умовах лісових пожеж

3 роки ago admin 0

Як діяти в умовах лісової пожежі? Швидко та злагоджено! Практичні навики гасіння вогню в лісі відточували працівники ДП «Воловецьке лісове господарство» спільно із  рятувальниками Головного управління ДСНС в Закарпатській області.  Пожежно-тактичні навчання пройшли в смт. Воловець.  Захід було проведено на території В.Воловецького лісництва в кварталі 15, біля розташування пожежних водойм. Під час навчань учасники відточували спільні дії в умовах пожежі в лісі. Від взаємодії лісової охорони та пожежно-рятувальних частин залежить ефективність гасіння вогню. Учасники навчань  продемонстрували різні методи боротьби з лісовими пожежами й перевірили боєздатність спеціалізованої техніки лісників і рятувальників.

Також у всіх конторах держлісгоспів та лісництв краю розпочато цілодобове чергування, пожежними сторожами визначені маршрути патрулювання, розпочато проведення рейдів, лекцій та бесід із місцевим населенням та туристами. Лісівники проводять масштабну роботу аби попередити виникнення лісових пожеж.

Як діяти в умовах лісової пожежі? Швидко та злагоджено! Практичні навики гасіння вогню в лісі відточували працівники ДП «Воловецьке лісове господарство» спільно із  рятувальниками Головного управління […]