Рятувальники посилено профілактують пожежі у житловому секторі

3 роки ago admin 0

Постійні застереження від рятувальників, що лунають зі всіх екранів ТВ, не впливають на свідомість громадян, адже ріст загиблих на пожежах на території краю стрімко зростає. Але рятувальники не зупиняються у проведенні роз’яснювальної роботи та ідуть спілкуватися з краянами віч-на-віч.

Сьогодні, 26 лютого, закликали мешканців с. Теково, Королівської територіальної громади Берегівського району.

Як завжди, увага фахівці ДСНС  була прикута до осель, де проживають одинокі пристарілі люди, багатодітні родини та інші громадяни, які відносяться до групи ризику. Статистика свідчить: домоволодіння саме цієї категорії громадян  найчастіше страждають від пожеж. Надзвичайники нагадали мешканцям про дотримання правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, побутових електро- та газових приладів, а також про необхідність стежити за їх справністю. Працівники ДСНС суворо застерегли громадян про заборону спалювання сухої трави та сміття на території своїх домоволодінь, оскільки проблема виникнення пожеж в екосистемах також наразі набирає актуальності.

Кожному співрозмовнику рятувальниками було вручено листівку чи пам’ятку із протипожежними правилами та заходами, при дотриманні яких можна убезпечити себе від лиха.

У ДСНС України у Закарпатській області

IMG-9ae2f8a44a3fb0fd3c0228a97f7a6639-V.jpgIMG-f64e67483ef1e760f3c2d49da52d3db1-V.jpg

IMG-6f9613aeba720bbe1d2e05d4f7abdc69-V.jpg