У працівників суду виявлено COVID-19

3 роки ago admin 0

В Ужгородському міськрайонному суді Закарпатської області зафіксовано випадки захворювання на коронавірус. З метою запобігання поширення захворювання, керівництвом суду було вжито заходів для безпечного перебування в приміщенні суду. Буде проведено прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь та ряд інших необхідних дезінфікуючих та профілактичних заходів. Крім того, протягом дня на постійній основі проводиться прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь та кварцування приміщення.

Звертаємо увагу, що співробітниками служби судової охорони допускаються до приміщення суду громадяни виключно у захисних масках та після вимірювання температури.

Ужгородський міськрайонний суд продовжує працювати в звичному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя.

Однак, для убезпечення відвідувачів та працівників суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень. За можливості, рекомендуємо брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та звертатися до Ужгородського міськрайонного суду через електронні засоби комунікації та поштові служби.