Успішно захистили проекти з лісовідновлення на 2021 рік

3 роки ago admin 0
1 лютого 2021 року у приміщенні адмінбудинку Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулося засідання комісії з розгляду та підготовки проектів лісових культур та природного поновлення на 2021 рік.
За традицією їх захищають головні лісничі, інженери лісових культур та лісничі підприємств. Розгляд здійснювала спеціальна комісія, до складу якої увійшли спеціалісти Закарпатського ОУЛМГ та науковці: начальник відділу лісового господарства ЗОУЛМГ Орос І.В., доцент кафедри лісівництва УжНУ Гербут Ф.Ф., директор НПП “Зачарований край” Феннич В.С. Від нашого підприємства у захисті проектів взяли участь провідний інженер з лісових культур Майдич М.І., лісничий Великоберезнянського лісництва Федоришій А.В., лісничий Чорноголівського лісництва Ляховець І.П., лісничий Лютянського лісництва Кірик М.Я. та лісничий Білоберезівського лісництва Олень І.І.
Згідно затверджених проектів на 2021 рік заплановано провести лісовідновлення на площі 38,8 га, в тому числі шляхом посадки лісових культур – 3,2 га та 35,6 га – природного поновлення лісу, а саме: у Великоберезнянському лісництві – 4,7 га природного поновлення; у Лютянському лісництві – 8,3 га; у Чорноголівському лісництві – 22,6 га природного поновлення; у Білоберезівському лісництві – 3,2 га лісових культур. До складу основних лісоутворюючих порід включені бук лісовий, ялиця біла, клен-явір, ясен звичайний, дуб звичайний, дуб скельний.
Активно обговорювалися питання своєчасного відновлення зрубів, схеми змішування порід, створення лісових культур у відповідності до типів лісорослинних умов.
Успішно складений і захищений проект, сподіваємося, стане запорукою створення високопродуктивних, стійких лісових насаджень у масивах господарства.

1 лютого 2021 року у приміщенні адмінбудинку Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулося засідання комісії з розгляду та підготовки проектів лісових культур та природного […]