30 ЖОВТНЯ – РЕГІОНАЛЬНЕ ОНЛАЙН-ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ СТРАТЕГІЇ СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА В УКРАЇНІ

3 роки ago admin 0

Шановні представники інститутів громадянського суспільства, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, науковці, експерти!

Запрошуємо долучитися до участі у регіональному онлайн-обговоренні проекту нової Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, яке відбудеться 30 жовтня 2020 року з 10 до 13 години.

Участь у заході ви можете взяти, перейшовши за посиланням:
https://us02web.zoom.us/j/84438804554?pwd=OGZweDVrY1lGMHFIQlZhU3c2MS9iZz09

Ідентифікатор конференції: 844 3880 4554

Код доступу: 181593

З проектом Стратегії, напрацьованим утвореною при Секретаріаті Кабінету Міністрів робочою групою, можна ознайомитися за посиланням https://docs.google.com/document/d/1ebwVQFp-SKAlPZZK3S_0ATb_A-qrhgBi2M1m…

Пропозиції до окремих розділів проекту Стратегії або проекту в цілому, а також щодо ключових пріоритетів у сфері сприяння розвитку громадянського суспільства, які можуть бути реалізовані протягом 2021 року, приймаються до 30 жовтня 2020 року на e-mail: leonteva@kmu.gov.ua за наступною формою.

Програму заходу.

Організаційні питання

Онлайн-обговорення відбудеться на спеціалізованій платформі для відео-конференцій Zoom.
Якщо у вас ще не встановлений додаток Zoom, ви можете це зробити за посиланням.
Під час реєстрації у додатку Zoom зазначте, будь ласка, Ваше ім’я та прізвище для комфортного спілкування з іншими учасниками та фасилітаторами заходу.
Звертаємо увагу на обов’язкову необхідність зазначення власного прізвища та імені для спрощення спілкування у ході заходу.

Рівно о 10.00 система автоматично вас запустить у кімнату заходу.

Якщо у вас раптом виникли складнощі, звертайтесь до контактної особи (Леонтьєва Анна, тел.: (067) 593-51-31, e-mail: leonteva@kmu.gov.ua).

Порядок проведення заходу

1. Обговорення модерується Модератором, який скеровує бесіду, надає учасникам слово.
2. Ви можете використовувати камеру під час усього заходу, а можете увімкнути її на початку, під час знайомства учасників, а потім вимкнути.
3. Завжди, коли ви не говорите, вимикайте, будь ласка, мікрофон, оскільки зайві шуми/звуки у вас на фоні можуть заважати обговоренню.
4. Коли ви захочете висловитися, “підніміть рукуˮ (функція, доступна у Zoom) і Модератор обговорення надасть вам слово.

Шановні представники інститутів громадянського суспільства, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, науковці, експерти! Запрошуємо долучитися до участі у регіональному …