ЗАХИСТ УЧАСНИКІВ ВИБОРЧОГО ПРОЦЕСУ ВІД КОРОНАВІРУСУ

3 роки ago admin 0

   23 жовтня 2020 року представникам дільничних виборчих комісій видано обладнання, матеріали і засоби захисту від коронавірусу під час виборчого процесу.

   Терміново на 42-й позачерговій сесії депутатами Воловецької селищної ради було прийнято рішення про спрямування 52,0 тис. гри. з місцевого бюджету на придбання обладнання, матеріалів і засобів захисту членів дільничних виборчих комісій, спростерігачів, виборців, інших учасників виборів від зараження коронавірусом під час виборчого процесу.

   Селищною радою негайно, в установленому порядку замовлено, а сьогодні отримано і видано представникам дільничних виборчих комісій, яких цього разу в нашій громаді нараховується шість (Воловець-адмінбудівля селищної ради, Воловець-будинок культури, Канора-сільський клуб, Гукливий-адмінбудівля сільської ради, Скотарське-адмінбудівля сільської ради):

– екрани захисні, на суму 19 040 грн.;

– безконтактні термометри, на суму 4 800 грн.;

– засоби для обробки рук і шкіри, на суму 5 170 грн.;

– засоби для обробки поверхонь, на суму 1 080 грн.;

– маски захисні, на суму 3 920 грн.;

– халати ізоляційні, на суму 5 400 грн.;

– рукавички латексні, на суму 9800 грн.;

– респіратори з клапаном, на суму 540 грн.;

– бахіли, на суму 360 грн.;

– шапочки медичні, на суму 144 грн.

   Слід зазначити, що все перераховане вище, придбане коштом місцевого бюджету. Жодні організації, партії, будь які інші спонсори допомоги в цьому не пропонували ні коштами, ні обладнанням.

   Ще не завадить висловити вдячність нинішнім депутатам Воловецької селищної ради, які з розумінням віднеслися до питань безпеки своїх виборців. Відклавши власні справи, зуміли оперативно зібратися на засідання і прийняти необхідне рішення.

   Нашій, новій, тепер уже чималій громаді, бажаємо здоров"я  та вибрати собі гідного очільника на наступних п"ять років, який дбатиме про її інтереси.