Всеукраїнський конкурс „Волонтерство: від усвідомлення до дії”

3 роки ago admin 0

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Благодійним фондом „Об’єднання світових культур” і департаментом молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) проводять:

– всеукраїнський конкурс „Волонтерство: від усвідомлення до дії” до Міжнародного дня волонтера;

– всеукраїнський конкурс есе „Українське волонтерство — унікальне явище сьогодення” до Міжнародного дня волонтера та Дня благодійництва.

Конкурси проходять за підтримки Уповноваженого Президента України з прав дитини, Уповноваженого Президента України з питань волонтерської діяльності, Міністерства соціальної політики України, Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Міністерства молоді та спорту, Міністерства оборони України, ДП „Центр захисту інформаційного простору України”, Асоціації благодійників України тощо.

Загальні положення про Всеукраїнський конкурс проектних ініціатив „Волонтерство: від усвідомлення до дії”, анонс конкурсу проектних ініціатив, анонс конкурсу есе можна знайти за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1kWXL2aU6KyDNugVXnMEj24QMbFtI1DMK?usp=sharing

Контакти Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення: 02002, м. Київ, вул. Флоренції, буд. 5, офіс 178; тел.0955031091, исср1ес@етаі!.сот.

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Благодійним фондом „Об’єднання світових культур” …