ОФОРМЛЕННЯ СУБСИДІЙ

4 роки ago admin 0

На виконання листа Міністерства соціальної політики України від  29.09.2020 року № 13778/0/2-20/56 департамент соціального захисту населення облдержадміністрації повідомляє, що в області проводиться широка інформаційно-роз’яснювальна робота з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, їх структурними підрозділами з питань соціального захисту населення, щодо можливості оформлення житлових субсидій та важливості своєчасної оплати в повному обсязі житлово-комунальних послуг.

Активізовано проведення роз’яснювальної роботи серед населення та надавачів житлово-комунальних послуг через засоби масової інформації та соціальні мережі. Відповідну інформацію розміщено на стендах міських та районних  управлінь соціального захисту населення, на веб-сайтах райдержадміністрацій, міськвиконкомів, департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та на сайті обласної державної адміністрації. До інформування залучені уповноважені особи сільських та селищних рад.

В департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації працює „гаряча телефонна лінія” з питань надання населенню житлових субсидій. Також  „гарячі телефонні лінії” працюють в районах та містах.

На виконання листа Міністерства соціальної політики України від  29.09.2020 року № 13778/0/2-20/56 департамент соціального захисту населення облдержадміністрації повідомляє, що …