Ліс-дорожче золота, тож бережімо та примножуємо його

4 роки ago admin 0
17 жовтня Закарпаття долучилася  до акції «1 000 000 дерев за 1 день»  у рамках глобального екологічного проєкту «Озеленення України».  Це частина глобальної ініціативи з висаджування дерев у 100 країнах світу.
 
Працівники Брустурянського лісомисливгоспу також разом з колегами долучився до проведення заходів всеукраїнського проекту «Озеленення України». Цей проект вдалося реалізувати Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України спільно з Державним агентством лісових ресурсів України та благодійною організацією «Благодійний фонд «Озеленення України», яка виступила ініціатором проведення акції.
 
Працівники 4 лісництв, а саме Кедринського, Турбатського, Груниківського та Буштинського вийшли на суботню акцію з озеленення, висадивши дуб, сосну, ялину, туї, дуб на площі 3,4 гектари. Долучилися до примноження лісових багатств також й учні шкільних лісництв.
 
Садивний матеріал для акції взяли з лісових розсадників, які є при кожному лісництві. Варто додати, що лісівники вже розпочали збирати лісове насіння, яке буде висіяно весною у лісових розсадниках. Адже, досвід у вирощуванні й садінні лісових культур та бажання працювати для добробуту країни, допоможуть нам вчасно та якісно провести лісокультурну кампанію навесні у наступні роки.

17 жовтня Закарпаття долучилася  до акції «1 000 000 дерев за 1 день»  у рамках глобального екологічного проєкту «Озеленення України».  Це частина глобальної ініціативи з висаджування […]