Закарпатські рятувальники стали першими у змаганнях серед силових структур області

3 роки ago admin 0

13 жовтня у с Баранинці Ужгородського району на базі спортивного комплексу “Zinedine” відбулася динаміада – змагання серед усіх силових структур Закарпатської області. У спортивних баталіях взяли участь 14 команд, які мірялися силами у таких видах як міні-футбол, волейбол, естафета, кульова стрільба та перетягування канату.

У підсумку змагань, які тривали цілий день, бронзу отримали представники Управління судової охорони, другими стали співробітники Головного управління Національної поліції, а закарпатські рятувальники вибороли перше загальнокомандне місце! Це і не дивно, адже сьогодні приділяється значна увага фізичній підготовці фахівців оперативно-рятувальної служби. Під керівництвом заслуженого працівника фізичної культури та спорту Мирослава Щербея відкриваються нові спортзали в пожежно-рятувальних підрозділах краю. Тож і надалі наші спортсмени показуватимуть визначні результати. Тільки перші, і тільки вперед!

Порадували й досягнення рятувальників в окремих видах змагань. Так, у міні-футболі надзвичайники стали третіми, в естафеті команда легкоатлетів посіла друге місце. А у волейболі та перетягуванні канату рятувальникам не було рівних – в обох цих видах вони вибороли золото, додавши максимальну кількість очок до турнірної таблиці.

У ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0249.JPGDSC_0367.JPG

DSC_0378.JPGDSC_0320.JPG

DSC_0209.JPGDSC_0201.JPG

DSC_0235.JPGDSC_0245.JPG

DSC_0385.JPGDSC_0387.JPG

DSC_0440.JPG