Мукачівщина долучиться до загальнонаціональної екологічної акції «1 мільйон дерев за 1 добу». Запрошуємо до участі!

4 роки ago admin 0
Державне агентство лісових ресурсів України планує проведення масштабної акції (ініційованої Благодійним фондом Озеленення України за підтримки Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України ), метою якої є привернення уваги до проблем екології та відновлення екосистеми країни, формування позитивного іміджу України у світі через колективну історію успіху українців.
 
Відтак, 17 жовтня, в рамках екопроекту мукачівці мають змогу долучитися до Всеукраїнської акції «1 000 000 дерев за одну добу».
 
Ділянка, де буде проведено акцію з озеленнення, обрано не випадково – це місце рубки головного користування.
 
Разом з ініціативною групою, волонтерами підприємство планує висаджування 8500 дерев породи дуб, ясен і явір в Мукачівському лісництві на площі 1,3 га.
 
Акція відбудеться 17 жовтня. Початок о 10.00 год.
 
Робочі рукавиці та захисні маски брати з собою. Робочим інвентарем та посадковим матеріалом забезпечує лісгосп. Наголошуємо на необхідності дотримання карантинних вимог під час участі в акції.
 
Запрошуємо озеленити Закарпаття разом!
 
Відповідальний за акцію по Мукачівському лісгоспу – головний лісничий Василь Русин – 0665196307
 
 
 
 
 

Державне агентство лісових ресурсів України планує проведення масштабної акції (ініційованої Благодійним фондом Озеленення України за підтримки Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України ), метою якої […]