Вітання в.о. голови РДА з святом Успіння Пресвятої Богородиці

4 роки ago admin 0

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!

28 серпня – особливий день церковного календаря та одне з найшанованіших свят православних та греко-католиків – Успіння Пресвятої Богородиці. Це день упокоєння, воскресіння та прославлення Матері Божої.

В цей день згадують про закінчення земного життя Пречистої Діви, але свято є радісним, тому що знаменує відхід Божої Матері до Царства Небесного.

Щиро вітаю Вас з великим святом Успіння Пресвятої Богородиці! Бажаю, щоб Господь укріпляв ваші духовні і фізичні сили на ниві утвердження духовності, злагоди в суспільстві! Нехай Небесна заступниця завжди буде вашим оберегом Віри, Надії і Любові. Нехай Господь і надалі обдаровує всіх вас щасливими літами, міцним здоров’ям, духовною силою та наснагою, дарує вам всесильну свою допомогу у щирій праці. Хай душевна чистота, мир та спокій, добро і достаток будуть у ваших оселях, і слово Боже надасть усім вам наснаги на добрі і благі діла.

Нехай цей урочистий день принесе світло до наших родин, затишок та Господню благодать.

з повагою,

В.о. голови РДА                                                                Іван Понзель

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ! 28 серпня – особливий день церковного календаря та одне з найшанованіших свят православних та греко-католиків – Успіння …