Відбулась колегія відділу освіти райдержадміністрації

4 роки ago admin 0

26 серпня 2020 року  у великій залі  райдержадміністрації проведено колегію  відділу освіти з  керівниками закладів загальної середньої освіти району.

З початком нового 2020/2021 навчального року привітав присутніх в.о. голови Воловецької районної ради Повідайчик В.І. і  повідомив про стан доходів та фінансування по бюджетних установах, які фінансуються з районного бюджету.

Про основні напрями розвитку освіти району у 2019/2020 навчальному році та завдання на 2020/2021 навчальний рік виступив в.о. начальника відділу освіти Селехман С.І.  та звернув увагу директорів на виконання постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID-19)».

З питання «Якісна освіта – стандарт нового покоління, визначення змісту освіти у кожному закладі через освітні програми» виступила завідувачка РМК Соловій В.М.

У роботі  колегії взяли участь:  начальник  Воловецького районного відділу управління ДСНС України у Закарпатській області (Кікало В.В.), помічник лікаря-епідеміолога Воловецького районного відділу ГУ ДПСС у Закарпатській області (Мацовка В.Ю.),  заступник начальника Воловецького районного відділу ГУ ДПСС у Закарпатській області (Годованець В.В.).

В черговий раз було звернуто увагу керівників закладів загальної середньої освіти на неухильне забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, відповідно до статті 30 Закону України «Про освіту».

26 серпня 2020 року  у великій залі  райдержадміністрації проведено колегію  відділу освіти з  керівниками закладів загальної середньої освіти району. …