Закарпатські рятувальники провели урочистостості з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

4 роки ago admin 0

21 серпня на подвір’ї Управління ДСНС України у Закарпатській області пройшли урочистості з нагоди головних державних свят України  – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності . Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої молодої держави золотою сторінкою та започаткували нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпивши його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання та культурного піднесення.

На початку заходу з вітальним словом до рятувальників краю звернувся начальник Управління  – Мирослав Щербей,  котрий щиро привітав рятувальників зі святом та побажав усім родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії й миру.

Далі, під звуки Гімну України, відбулося урочисте підняття Державного прапору України та стягу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Після цього – церемонія нагородження. За зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення свята – 10 працівників оперативно-рятувальної служби отримали нагороди, відзнаки, грамоти та цінні подарунки від ДСНС України, Закарпатської облдержадміністрації та обласної ради.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

 

DSC_0826 копия.jpgDSC_0815 копия.jpg

DSC_0854 копия.jpgDSC_0864 копия.jpg

DSC_0845 копия.jpgDSC_0873 копия.jpg