ВІЗИТ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ ДО ВОЛОВЦЯ

4 роки ago admin 0

   Як і було анонсовано засобами інформування населення, доступними селищній раді, 19.08.2020 року Воловець відвідали народні депутати України Кривошеєв І.С. – голова підкомітету з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, Костюх А.В. – член Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, Жупанин А.В. – голова підкомітету з питань газової, газотранспортної галузі та політики газопостачання Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, Лаба М.М. – член Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, які обрані від Закарпатської області.

   З 13:00 по 14:30 год. в приміщенні сесійної зали (третій поверх адміністративної будівлі) Воловецької селищної ради відбулася зустріч народних депутатів з мешканцями Воловця та Воловецького району. В рамках зустрічі гості відповідали на загальні питання та здійснили особистий прийом громадян, заслухавши їх скарги та пропозиції, звернення.

   Із загального мешканців цікавили в першу чергу питання ремонту доріг та дорожньої інфраструктури. Також піднімалися питання будівництва вітрової електростанції, реконструкції каналізаційно-очисних споруд, адміністративної реформи та майбутніх виборів до органів місцевого самоврядування.

   По закінченні візиту, народні депутати відбули до Міжгір’я, де заплановано аналогічну зустріч з мешканцями Міжгірського району.