ДЕРЖЛІСАГЕНТСТВО ОГОЛОСИЛО КОНКУРС НА ВАКАНТНУ ПОСАДУ КЕРІВНИКА УЛМГ ЗАКАРПАТТЯ (ДОКУМЕНТ)

4 роки ago admin 0

Про це сьогодні повідомив голова Держлісагенства на території Закарпатської і Чернігівської областей Василь Кузьович

З метою  реалізації повноважень Держлісагентства на території Закарпатської і Чернігівської областей у сфері лісового та мисливського господарства та відповідно до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 290, було наказано наступне:

  • Оголосити з   18   серпня 2020 року   добір   на   вакантні   посади державної служби категорії “Б” в територіальних органах Держлісагентства на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 290, та до дня визначення переможця конкурсу, а саме: 1. начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства; 2. начальника Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.
  • Затвердити Оголошення про добір на період дії карантину на зайняття вакантних посад державної служби категорії “Б” – начальників Закарпатського та Чернігівського   обласних управлінь лісового та мисливського господарства, що додаються.
  • Сектору з персоналу забезпечити оприлюднення оголошення про добір осіб на Єдиному порталі вакансій державної служби та офіційному веб-сайті Держлісагентства.
  • Визначити заступника Голови Болоховця Юрія Віталійовича уповноваженою особою для проведення співбесіди в установленому порядку з кандидатами на посаду начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, начальника Управління лісового господарства та відтворення лісів   Будзінського   Ігоря Леонідовича – Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.
  • Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Про це сьогодні повідомив голова Держлісагенства на території Закарпатської і Чернігівської областей Василь Кузьович З метою  реалізації повноважень Держлісагентства на території Закарпатської і Чернігівської областей у сфері лісового та […]