Лісівники Хустщини просять не смітити в лісі!

4 роки ago admin 0

Працівники лісової охорони ДП «Хустське ЛДГ» регулярно проводять заходи з прибирання сміття в лісових масивах, рекреаційних пунктах та узбіччях доріг, що прилягають до лісового фонду.

Одноразовий посуд, порожні скляні та пластикові пляшки, бляшанки – це не тільки атрибути проведеного відпочинку, а й сліди навмисного засмічення. Які не тільки зменшують «естетику» лісу, а ще й погіршують екологічний стан довкілля, від цього також дуже страждає флора та фауна. Засмічення різноманітним непотребом погіршує санітарний стан лісових масивів, може спричинити виникнення хвороб та лісових пожеж.

Лісівники намагаються зберігати насадження, але прибрати гори сміття у лісах та прослідкувати за їх чистотою фізично дуже важко. Відпочинок у лісі є одним з найбільш популярних, особливо в літню пору, а отже і неприємних сюрпризів для працівників лісової охорони також збільшується.

Лісівники Хустщини вкотре закликають НЕ залишати сміття після проведеного в лісі відпочинку і не вивозити до лісу побутові відходи!

Сподіваємось на свідомість людей і просимо жителів та гостів нашого краю поважати працю лісівників та екологію природи.

Адже чисто не там де прибирають, а там де не смітять!

Працівники лісової охорони ДП «Хустське ЛДГ» регулярно проводять заходи з прибирання сміття в лісових масивах, рекреаційних пунктах та узбіччях доріг, що прилягають до лісового фонду. Одноразовий […]