УВАГА! Конкурс бізнес-проектів для підприємців-початківців (стартапи) у рамках реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Закарпатської області на 2019 – 2020 роки.

4 роки ago admin 0
Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА, Центр підтримки підприємництва Закарпаття спільно з АРР “Закарпаття” Закарпатської обласної ради оголошують конкурс бізнес-проектів для підприємців-початківців (стартапи) у рамках реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Закарпатської області на 2019 – 2020 роки.
Про це сьогодні, 11 серпня 2020 р., було анонсовано на стартовій пресконференції за участі представників регіональної влади та АРР «Закарпаття» .
Метою заходу було інформування потенційних учасників Конкурсу про початок проєкту, правила та етапи участі в ньому.
Учасниками конкурсу можуть стати як діючі підприємці, так і громадяни, що тільки планують розпочати бізнес-діяльність.
Подання заявок на участь у конкурсі триватиме з 03 серпня по 30 вересня 2020 року.
Максимальний розмір фінансової допомоги – до 100 000 грн.
Пріоритетні напрямки:
✅Проєкти для реалізації на гірських територіях Закарпаття (30% від загальної суми бюджету);
✅Проєкти подані внутрішньо переміщеними особами а також військовими-учасниками АТО та їх родинами (20% від загальної суми бюджету);
✅Будь які інші проекти, що відповідають Умовам відбору та загальному Положенню про Конкурс стартапів (50% від загальної суми бюджету).
Вітаються проєкти з елементами соціального підприємництва!
Для участі у Конкурсі виконайте наступні кроки:
📌Завантажте усі подані додатки на свій комп’ютер/телефон/планшет;
❗УВАЖНО ознайомтеся з Положенням Конкурсу та додатком “Умови відбору бізнес-проєктів учасників Конкурсу” для запобігання подальших непорозумінь щодо отримання коштів.
Якщо за умовами Положення та Додатку (№) ви маєте право взяти участь у Конкурсі, зробіть наступне:
📌Заповніть “Аплікаційну форму” (лише друком), “Заявку ФОП/громадяни” (друком або від руки, попередньо роздрукувавши його) та “Довідку про відсутність обмежень” (друком або від руки). Роздрукуйте ці Додатки та поставте свій підпис, де потрібно;
❗Відскануйте заповнені та підписані Додатки та надішліть на пошту startup@arr.com.ua одним листом із вказанням назви вашого проєкту в темі.
Більш детальну інформацію шукайте на сторінках👇

https://www.facebook.com/CPPZakarpattya/
https://www.facebook.com/arr.com.ua/

Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА, Центр підтримки підприємництва Закарпаття спільно з АРР “Закарпаття” Закарпатської обласної ради оголошують …