Лісівники Закарпаття працюють на відновлення

4 роки ago admin 0

Першочерговим завданням Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства щодо ліквідації наслідків стихійного лиха, спричиненого повенями 23-24 червня було налагодження сполучення між населеними пунктами області, відбудова зруйнованих автомобільних доріг та мостів.

На ліквідації наслідків повені та недопущення виливу води й відновлення доріг, підпірних стінок і мостів щоденно задіяні:

–        особового складу – 291 особа;

–        спеціалізованої техніки – 22 од.

Зокрема, на аварійних ділянках працювала і працює надана лісгоспами спецтехніка та спецзасоби – екскаватори (6 одиниць), трельованих тракторів (6), автомобілі підвищеної прохідності (10 одиниць), мотопомпи та ін. Лісівники не зменшують темпів відновлювальних робіт.

Для забезпечення у стислі терміни ліквідації наслідків стихійного лиха сформовані бригади з:

ДП “Брустурянське ЛМГ”, ДП “Мокрянське ЛМГ”, ДП “Рахівське ЛДГ”, ДП “В.Бичківське ЛМГ”, ДП “Ясінянське ЛМГ” та ДП “Хустське ЛДГ”.

Лісівники не зменшують темпів відновлювальних робіт.

Першочерговим завданням Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства щодо ліквідації наслідків стихійного лиха, спричиненого повенями 23-24 червня було налагодження сполучення між населеними пунктами області, відбудова […]