В Довжанському лісомисливгоспі триває модернізація лісництв

4 роки ago admin 0

Відтепер працівники Річанського лісництва матимуть поліпшені умови для ефективної роботи. Задля комфортних умов праці, працівниками було здійснено поточний ремонт. Зокрема, провели внутрішні ремонтні роботи – зробили сучасний ремонт у кабінетах, придбали нові меблі. Потурбувалися тут і про нову систему опалення, встановивши сучасний котел на дровах. Окрім того, подумали й про затишок навколо адмінбудівлі – озеленили територію лісництва та оновили огорожу.

Річанське лісництво, загальною площею 6487,0 га розташоване в плідній його частині на території Іршавського адміністративного району.

Контора лісництва знаходиться в кв. 38 Іршавського району Закарпатської області, на відстані 5 км від контори держлісгоспу та 30 км від районного центру.

Територія лісництва розділена на 1 майстерську дільницю та 10 обходів.

Контора лісництва була збудована ще за радянські часи і будівля вже потребувала модернізації.

Директор Довжанського лісомисливсгоспу Василь Ледней: “Лісівники постійно прагнуть модернізації, розвивають нові напрямки, такі як побічне користування та туризм. Однак в першу чергу необхідно створити умови для своїх колег, адже комфортні умови праці – це дуже важливо, адже, перш за все, це необхідні зручності для наших працівників та, відповідно, запорука якісного виконання ними всіх поставлених завдань”.

Відтепер працівники Річанського лісництва матимуть поліпшені умови для ефективної роботи. Задля комфортних умов праці, працівниками було здійснено поточний ремонт. Зокрема, провели внутрішні ремонтні роботи – зробили […]