Рекреаційні пункти Берегівщини готові зустрічати гостей

4 роки ago admin 0

З турботою про людей, з відповідальністю перед трудовим колективом. Берегівські лісівники облаштували місця відпочинку для гостей району та уже чекають на відвідувачів.

Рекреаційні пункти – це не лише безкоштовний і якісний відпочинок на природі, але і зменшення техногенного навантаження на ліс. Саме це слугувало головною мотивацією для берегівських лісівників під час будівництва чергового об’єкту рекреації. Цього року за час карантину лісівники навели лад на всіх рекреаційних пунктах і збудували декілька новеньких місць відпочинку. Відвідувачі спокійно можуть зупинитися на пікнік на рекреаційному пункті й посмажити шашлик, запекти картоплю й цивілізовано пообідати.

Окрім того, директор Берегівського лісового господарства Богдан Шойного наголосив, що будівництво рекреаційних пунктів не має комерційної мети. Це один із важливих методів роботи державного підприємства і, без перебільшення, державницька позиція. У володіннях ДП “Берегівське ЛГ” вже діє понад 10 таких рекреаційних пунктів, це велика робота лісівників.

З турботою про людей, з відповідальністю перед трудовим колективом. Берегівські лісівники облаштували місця відпочинку для гостей району та уже чекають на відвідувачів. Рекреаційні пункти – це […]