Головою Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області повторно обрано Котубея Івана Івановича

4 роки ago admin 0


19 травня 2020 року відбулися збори суддів Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області, на порядок денний яких було  винесено питання щодо обрання голови суду.

Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» голова суду обирається на посаду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді, у порядку, визначеному законом.

Обрання на адміністративну посаду відбулося у відповідності до статті 20 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів суду.

За результатами таємного голосування головою Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області повторно обрано суддю Котубея Івана Івановича.

Свій трудовий шлях  в Мукачівському міськрайонному суді Закарпатської області Котубей Іван Іванович розпочав на посаді судді  08 жовтня 2008 року .

На адміністративній посаді перебуває з 30 листопада 2011 року. Рішенням Вищої ради юстиції від 30 листопада 2011 року  №860/0/15-11   був призначений заступником голови суду.

19 травня 2017 року Котубея Івана Івановича обрано головою Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області строком на три роки.

Крім здійснення правосуддя Котубей Іван Іванович займається науковою роботою, є кандидатом юридичних наук, викладачем (тренером) Національної школи суддів України, приймає участь у підготовці кандидатів на посаду судді та розробці тренінгів для суддів.

Колектив  Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області щиро вітає  Івана Івановича із обранням на адміністративну посаду голови суду повторно  та бажає Вам міцного здоров’я, витримки, терпіння, віри у власні сили та подальшої плідної праці.

Нехай ваша праця завжди буде високо оцінена, колеги поважають, а робота на службі народу України приносить задоволення!

 

                                            Прес-служба Мукачівського міськрайонного суду