ЗАВЕРШЕНО КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ДІЛЯНКИ ВУЛИЦІ ЗАЛІЗНИЧНА

4 роки ago admin 0

   13 травня 2020 року. Завершено капітальний ремонт вулиці Залізнична на ділянці від вул. Шевченка до виїзду з території залізничної станції.

   У відповідності до затвердженого проекту завершено капітальний ремонт ділянки вул. Залізнична. Роботи виконано коштом бюджету селищної ради. Виконавець – Воловецьке КП "Агрошляхбуд".

   Ще одна ділянка об"їзної дороги нашого селища стала дійсно проїзною, асфальтове покриття надійним, а сама вулиця більш ошатною. Приємно, що до цього долучилися і мешканці вулиці. Так Бігарій О.Й. власним коштом обабіч вулиці встановив дві лавки для відпочинку. Невдовзі поряд підростуть висаджені дерева і цей куточок стане затишним місцем. Приклад гідний наслідування, оскільки лише спільними зусиллями зможемо зробити наше селище гарним і приємним для проживання. Отож селищна рада запрошує інших мешканців прикрасити свою вулицю декоративними кущами, клумбами, газонами.

   Для завершення ремонту об"їзної дороги на всій протяжності (вул. Підгірна – ділянки вул. Карпатська та Шевченка – вул. Залізнична – вул. В. Чорновола – ділянка вул. Фабрична – вул. Борканюка) залишилося відремонтувати ділянку вул. Залізнична до її перетину з вул. В. Чорновола. Для цього вже розроблений та затверджений і проект її капітального ремонту.