В УКРАЇНІ ЗАПРАЦЮВАЛА ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМ “ДОПОМОГА ПОРУЧ” ДЛЯ НАДАННЯ АДРЕСНОЇ ДОПОМОГИ ВРАЗЛИВИМ ВЕРСТВАМ НАСЕЛЕННЯ В ПЕРІОД КАРАНТИНУ

4 роки ago admin 0

Ініціатором її створення стало Міністерство соціальної політики і перейти на платформу можна за посиланням https://dopomoga.msp.gov.ua.

Новий проєкт має на меті об’єднати зусилля благодійних та громадських організацій, бізнесу, волонтерів, небайдужих громадян, органів державної влади і місцевого самоврядування з виявлення потреб людей через «гарячі» телефонні лінії, звернення та надання їм необхідної допомоги.

Завдяки соціальному онлайн-проєкту оперативно визначатимуться потреби, надаватиметься відповідна мобільна допомога та соціальні послуги одиноким громадянам похилого віку, людям з інвалідністю, сім’ям з дітьми та іншим соціально вразливим верствам населення.

Громадяни зможуть звертатися на «гарячі» телефонні лінії, які працюють при місцевих органах влади, й залишати інформацію про потребу в продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутовій хімії, транспортних послугах для доставки цих товарів.

При цьому, звертаємо увагу, що  жителі Закарпатської області можуть звертатися з будь-яких питань до «гарячої лінії» облдержадміністрації за номером 0-800-502-70 80. 

Ініціатором її створення стало Міністерство соціальної політики і перейти на платформу можна за посиланням https://dopomoga.msp.gov.ua. Новий проєкт має на меті …