У 2020 РОЦІ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАТИМЕ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ ПІД ГАСЛОМ «ЗУПИНЕМО ПАНДЕМІЮ: БЕЗПЕКА ЗДОРОВ’Я НА РОБОТІ МОЖЕ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ»

4 роки ago admin 0

Щороку, 28 квітня, в Україні відзначається День охорони праці, девіз якого у 2020 році, за рекомендацією Міжнародної організації праці, – «Зупинемо пандемію: безпека здоров’я на роботі може врятувати життя».

З огляду на це, організаційним комітетом з підготовки та проведення у 2020 році Дня охорони праці в Україні напрацьовано Звернення до органів державної влади, місцевого самоврядування, роботодавців, профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ та організацій з нагоди Дня охорони праці в Україні, контрольний перелік заходів та тематичний постер.

Підготовлений Міжнародною організацією праці Контрольний перелік заходів є важливим елементом профілактики і пом’якшення наслідків поширення коронавірусної інфекції на робочому місці.

Звернення
Контрольний перелік заходів
Постер

Щороку, 28 квітня, в Україні відзначається День охорони праці, девіз якого у 2020 році, за рекомендацією Міжнародної організації праці, …