УВАГА!!! ЯК ВБЕРЕГТИСЯ ВІД КОРОНАВІРУСУ

4 роки ago admin 0

   15 квітня 2020 року працівники комунального підприємства розповсюджують серед мешканців плакати "Як вберегтися від коронавірусу", любязно надіслані координатором ПРООН із досягнення цілей сталого розвитку в Закарпатській області.

   Воловецька селищна рада вже на протязі багатох років співпрацює з представництвом ЄС/ПРООН в Закрпатській області. За підтримки координатора ПРООН із досягнення цілей сталого розвитку в Закарпатській області Любов Павлович успішно впроваджено проект реконструкції дитячого садочка в с. Канора, створено два об’єднання співвласників будинків, які вже майже рік успушно діють.

   Любов Михайлівна не випускає нашу громаду з поля зору. Цього разу допомагає нам вести інформаційну боротьбу з вірусом, за що ми їй щиро вдячні. Надіслані плакати в першу чергу розміщені на інформаційному стенді та дощці оголошень. А також розповсюджуються серед населення, в першу чергу старшого віку, депутатами селищної ради, для інших розклеюються працівниками комунального підприємства у найбільш людних місцях смт Воловець та с. Канора. Селищна рада також поділилася корисними інформаційними плакатами із своїми сусідами в селах Гукливий, Скотарське, Лази.

   Селищна рада черговий раз закликає мешканців до неухильного дотримання умов карантину, просить максимально обмежити пересування, контакти, оберігати своїх дітей і батьків, особливо у святкові дні та бажає всім здоров"я і довгих років життя.