Студенти та викладачі найбільшого ВИШу Закарпаття є співорганізаторами акції з озеленення України

5 років ago admin 0

Студенти та викладачі УжНУ є співорганізаторами акції з озеленення України. Якщо слідувати заповіді про те, що людина за своє життя обов’язково повинна посадити хоча б одне дерево – тоді, мовляв, не дарма народилася і прожила життя, то колектив Ужгородського національного університету є великим колективом однодумців, який уже точно напрацював на сотні-тисячі життів в актив наступних поколінь.

У рамках акції “Озеленення України” і лісовідтворення України разом із лісівниками Закарпаття, департаментом екології та природних ресурсів та представниками влади, бізнесовими структурами, долучився і великий десант волонтерів зі студентів і викладачів Ужгородського національного університету. Хоча це не перша акція, в якій активно беруть участь представники УжНУ.

В попередні роки актив долучався до прибирання сміття в лісах, організовували зустрічі з молоддю, екскурсії в мальовничі куточки Закарпаття організовували прибирання берегів річки Уж, з другого семестру запровадили сортування сміття в окремих корпусах. Але тепер представники університету є головними співорганізаторами акції в Закарпатті, а студенти найбільшого вишу краю стануть найчисельнішою групою волонтерів на посадці дерев по всій Закарпатській області, а також на території міста Ужгорода біля головного корпусу УжНУ.

Варто наголосити, що крихітні деревця, надані лісівниками, будуть висаджені вздовж Студентської набережної. А після посадки самі ж студенти пообіцяли доглядати і поливати дерева, щоб вони виросли могутніми і міцними й стали окрасою Ужгорода.

Студенти та викладачі УжНУ є співорганізаторами акції з озеленення України. Якщо слідувати заповіді про те, що людина за своє життя обов’язково повинна посадити хоча б одне […]