Працівникам торговельних закладів розповіли основне, що треба знати про коронавірус, аби вберегтися від інфікування

5 років ago admin 0

Фахівці відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Закарпатській області Світлана Кавранська і Наталія Кузнєва в ужгородських закладах торгівлі та харчування поспілкувалися з власниками та працівниками, яким надали основні рекомендації та прості поради стосовно того, як вберегтися від інфікування небезпечним вірусом.

Посадовці роздали пам’ятки, розроблені Міністерством охорони здоров’я України і Всесвітньою організацією охорони здоров’я, в яких міститься вичерпна інформація щодо вимог, в тому числі й санітарно-гігієнічних, яких необхідно дотримуватися, аби не допустити поширення небезпечної інфекції. Водночас відповіли на  запитання громадян. Багато хто, до прикладу, цікавився, як діяти тим людям, які часто їздять за кордон, адже Закарпаття, як відомо, межує з кількома державами.