Оголошено переможців лісівничого конкурсу дитячих малюнків 🌳💚🎨👨🏼‍🎨

4 роки ago admin 0

Працівники Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства оголосили підсумки обласного конкурсу дитячого малюнка «Новий рік та Різдво очима дітей» з метою привернення уваги до необхідності збереження надбання нашої області – лісів та її мешканців, святкування Нового року та Різдва Христова з головним новорічним атрибутом – ялинкою.

Оцінювали малюнки усім колективом Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства протягом тижня: голосування пройшли всі без виключення малюнки.

«Важко обирати і ще важче оцінювати. Адже видно, що всі діти старалися. Вони малювали, фантазували і хотіли якомога краще висловити своє бачення. Мені дуже приємно, що на Закарпатті живуть такі талановиті діти, які вже змалечку цікавляться лісом і навколишнім середовищем», – Василь Кий, заступник начальника.

Отож переможцями конкурсу стали

1 місце: Олександра Бізіля, учениця 8-го класу Доробратівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

2 місце: Світлана Копанчук, учениця 7-Б класу за малюнок “Зимова казка”, учениця Чорнотисянської школи

3 місце: Вікторія Бізіля, учениця 6-го класу Доробратівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

4 місце: Яна Капітан, учениця 11 класу Доробратівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Діти, що здобули перемогу, будуть нагороджені дипломами та лісовими подарунками.

Працівники Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства оголосили підсумки обласного конкурсу дитячого малюнка «Новий рік та Різдво очима дітей» з метою привернення уваги до необхідності […]