На зустрічі з працівниками РБУ ТОВ «Прикарпатзахідтранс» говорили про охорону праці та легальне працевлаштування

4 роки ago admin 0

З метою поліпшення стану охорони праці на піднаглядових підприємствах та недопущення виникненню нещасних випадків на виробництві заступник начальника відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді на виробництві і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Закарпатській області Олександр Гойс разом з головним державним інспектором Людвигом Андращуком провів зустріч з працівниками ремонтно-будівельного управління ТОВ «Прикарпатзахідтранс».

Зібрання проходило в адміністративній будівлі підприємства, що у с.Дубриничі на Перечинщині, за участі керівництва, відповідальних посадових осіб та працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки. Під час теоретичної частини обговорили стан охорони праці на підприємстві та розглянули низку важливих питань, серед яких проведення навчання і перевірка знань з питань охорони праці; основні вимоги до безпечних умов праці під час виконання конкретних видів робіт та під час експлуатації  обладнання підвищеної небезпеки.

Дещо детальніше Олександр Гойс роз’яснив присутнім законодавчі вимоги до безпечної роботи при експлуатації та обслуговування магістрального трубопровідного обладнання, виконання газонебезпечних робіт на таких об’єктах. Не оминув посадовець і теми легального працевлаштування, зокрема застеріг керівництво підприємства від допуску до виконання робіт підвищеної небезпеки найманих працівників без офіційного оформлення з ними  трудових відносин.

Далі учасники зібрання ознайомили представників Управління Держпраці з деякими виробничими об’єктами підприємства. А на завершення зустрічі прийняли  рішення посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною; забезпечити дотримання посадовими особами та працівниками вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці; регулярно забезпечувати персонал відповідно спецодягом, ЗІЗ, мийними та дезінфікуючими засобами.