Лісівники Мукачівщини готові до початку посадочних, лісокультурних та протипожежних робіт

4 роки ago admin 0

За кілька тижнів працівники лісового господарства розпочнуть весняні лісопосадочні, лісокультурні та протипожежні роботи.

У стислі терміни необхідно буде відновити мінералізовані смуги, викопати посадковий матеріал, провести посіви в лісовому розсаднику, підготувати грунт, висадити сіянці в шкілках і на плантаціях, провести посадку нових лісів та лісових культур на зрубах, викопати саджанці для реалізації та провести черенкування в теплицях.

Працівники Мукачівського лісгоспу вже включилися в підготовку до весняних робіт.

У 2020 році працівники ДП «Мукачівського лісгоспу» планують провести роботи по лісовідновленню на площі 82,7га, в тому числі створення лісових культур на площі 6,4 га, природне поновлення на площі 76,3 га, обробіток грунту під лісові культури 6,4 га грунту, створити 2 км нових мінералізованих сміг та провести догляди за мінсмугами протяжністю 12 км.

За кілька тижнів працівники лісового господарства розпочнуть весняні лісопосадочні, лісокультурні та протипожежні роботи. У стислі терміни необхідно буде відновити мінералізовані смуги, викопати посадковий матеріал, провести посіви […]